loading ...
OpenClose

Foto

martine-bruynooge--sjoerd-booij-002

Contact

Martine Bruynooge

Tel.: 06-43029668
Mail: info@martinebruynooge.nl

De Rijpgracht 39-3
1056 XR Amsterdam

Linkedin
Twitter

loading ...

Ja! Je hebt er een gevonden. Een print-liefhebber. Iemand die nog helemaal in oldskool bladen gelooft en dat blijft doen totdat ze allemaal zijn uitgestorven. Iets wat niet gebeurt, want papieren bladen blijven altijd bestaan, maar ik ben het met je eens dat er heel veel verdwijnen (en ik kan het weten, want hieronder lees je over titels die alleen nog in de kast staan bij mensen zoals ik). Je maakt je zorgen om mijn toekomst? Niet nodig, ik verzorg content voor websites, online magazines, infozines en ik haal veel lol uit copywriting en het bedenken en maken van branded content.

Maar het liefst werk ik voor een langere periode op een redactie van een echt blad, zoals ik een hele tijd deed bij AvantGarde, JACKIE en De Liefde (Weekbladpers). Sinds twee jaar werk ik met veel plezier voor VIVA en VIVAMAMA, vanaf deze zomer als adjunct-hoofdredacteur. Houd VIVA.nl voor alle leuke dingen die we maken of check het tijdschriftenschap van de supermarkt; dat kan nog fijn met blaadjes.

martine-bruynooge--sjoerd-booij-005

* 06-43029668
info@martinebruynooge.nl
linkedin
twitter

Bladen

Artikelen van mijn hand vind je in Margriet, De Liefde, AvantGarde, Psychologie Magazine, VIVA en JACKIE en Fabulous MAMA. Eindredactie, bladmanager of schrijven – bladen maken is het leukste wat er is, dus je mag me overal voor bellen.

Bedrijven

Advertorials, sponsored magazines, persberichten – ik schrijf graag voor bedrijven als Unilever, Heineken en Zilveren Kruis Achmea. Je vindt het bewijs ervan niet op deze website maar ik stuur het met liefde toe.

Boek

Het was een droom om ooit een bundel interviews over de liefde uit te brengen. Met het boek dat ik in opdracht van uitgeverij House of Books en het tv-programma Grenzeloos Verliefd maakte, is dat gelukt.

 

Back To Top