loading ...
OpenClose

Foto

martine-bruynooge--sjoerd-booij-002

Contact

Martine Bruynooge

Tel.: 06-43029668
Mail: info@martinebruynooge.nl

De Rijpgracht 39-3
1056 XR Amsterdam

Linkedin
Twitter

loading ...

Op deze website krijg je een beeld van wat ik graag doe. Namelijk bladen maken, redactionele projecten managen, interviewen, schrijven… Ik maak content voor websites, online magazines en old skool tijdschriften. Ook doe ik graag aan copywriting en het produceren van branded content.

Het liefst werk ik voor een langere periode op een redactie en werk ik samen met een team aan redactionele producten, of dat nou een tijdschrift is of een folder voor een supermarkt. Het creëeren, plannen, deadlinestress overleven en dan op een zeker moment iets moois afleveren – ik zou niks anders willen. Ik doe dit dan ook al bijna twintig jaar. Een hele tijd bij de titels AvantGarde, JACKIE, VIVA en VIVAMAMA.

martine-bruynooge--sjoerd-booij-005

* 06-43029668
info@martinebruynooge.nl
linkedin
twitter

Bladen

Artikelen van mijn hand vind je in Margriet, De Liefde, AvantGarde, Psychologie Magazine, VIVA en JACKIE en Fabulous MAMA. Eindredactie, bladmanager of schrijven – bladen maken is het leukste wat er is, dus je mag me overal voor bellen.

Bedrijven

Advertorials, sponsored magazines, persberichten – ik schrijf graag voor bedrijven als Unilever, Heineken en Zilveren Kruis Achmea. Je vindt het bewijs ervan niet op deze website maar ik stuur het met liefde toe.

Boek

Het was een droom om ooit een bundel interviews over de liefde uit te brengen. Met het boek dat ik in opdracht van uitgeverij House of Books en het tv-programma Grenzeloos Verliefd maakte, is dat gelukt.

 

Back To Top